Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Echter, Stichting Erfgoed EDAH c.s. is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie.
Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs- en programmeerfouten.
Deze website kan hyperlinks bevatten die leiden naar websites van derden, welke niet door Stichting Erfgoed EDAH c.s. gecontroleerd of onderhouden worden.

Stichting Erfgoed EDAH c.s. aanvaard geen aansprakelijkheid voor de inhoud en toepassing van de informatie op deze websites.

Copyright

Onze website en de inhoud daarvan is auteursrechtelijk beschermd.
Behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik is het niet toegestaan iets van deze website of de inhoud daarvan te verveelvoudigen, op te slaan in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar te maken, in enige vorm of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Stichting Erfgoed EDAH c.s.